SHPËRNDAJE

Saygus-v2-phone-press-2Ndoshta kjo është hera e parë që dëgjoni për kompaninë Saygus, kjo për shkak se pajisjet e prodhuara nga kjo kompani nuk janë të shumta. Por duke filluar që tani, ju mund ta ngulitni në mendje emrin e kësaj kompanie nga smartphone më i ri Saygus V2, i cili suporton zgjerim memorje deri në 320GB.

Saygus ka shfaqur smartphone V2 në CES 2015. Pajisja ka ekran 5 inç 1080p, procesor Snapdragon 801 2.5 GHz quad-core, 3GB RAM dhe ka sistem operativ Android 4.4.4 KitKat. Sensorët e kamerave janë 21MP dhe 13MP për kamerën ballore. Një specifikë tjetër që përfshihet është skaneri i shenjave të gishtave dhe karikimi wireless. Audioja mundësohet nga altoparlantët Harmon Kardon. Por ajo çfarë e dallon këtë smartphone nga të tjerët është suporti për zgjerim memorje deri në 320GB. Kjo arrihet nga memorja e brendshme prej 64GB dhe 2 vendeve për kartë memorje deri në 128GB secila.

Saygus do të dalë në tregun e ShBA në pranverë dhe më vonë në Europë dhe Azi./ameble

SHPËRNDAJE