SHPËRNDAJE

Seagate ka njoftuar se është në partneritet me DensBits në zhvillimin e SSD-ve për konsumatorë dhe ndërmarrje tregtare. Qëllimi i dy kompanive është për të zhvilluar këtë paisje  në kosto më të ulët dhe efektshmëri të lartë. Seagate ka bërë një investim kapital në DensBits. Se sa ka investuar ende nuk dihet.

Të dy kompanitë do të zhvillojnë në të ardhmen produkte me qëllim të tërheqjes së konsumatorëve dhe kursimet në kosto, besueshmëri dhe efektshmëri të lartë. Marrëveshja do të rezultojë në integrimin e teknologjisë së kontrollerëve të memories Denbits në produkte të ndryshme të Seagate. Disa aplikime do të përdorin 3 bit TLC 1Xnm në teknologjinë SSD, kurse disa aplikime tjera do të përdorin MLC 1Xnm.

Nuk ka asnjë informacion të qartë se kur pikërisht do të vijë në treg SSD-ja e bërë nga ky partneritet. Nuk ka gjithashtu asnjë informacion se çfarë lloj të çmimeve të dy kompanitë do të synojnë për këtë produkt. |hothardware.com| [divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE