SHPËRNDAJE

Nas 4TBSeagate sot ka bërë prezantimin e një zgjidhje ideale për ruajtjen e shënimeve. NAS (Network Attached Storage) me 4TB (4 TeraByte) ofron një performancë të jashtëzakonshme si dhe hapësirë të mjaftueshme për ruajtjen e shënimeve të ndryshme.

Në NAS Seagate 4TB mund të ruhen mbi 819.000 fotografi, ose rreth 1 milion këngë ose afro 500 orë video përmbajtje me definicion të lartë (HD). Kjo pajisje është gjithashtu ideale edhe për bizneset e vogla me kapacitete të mëdha të mjaftueshme për të mbështetur fotografi Auto Cad, imazhe mjekësore si dhe është e përshtatshme edhe për bazë të të dhënave.

NAS 4TB nga Seagate mund të lidhet në grup (five-bay) për të siguruar hapësirë për të dhëna deri në 20TB.

Çmimi i kësaj pajisje është 839,99 $. |ameble|

SHPËRNDAJE