SHPËRNDAJE

Sega ka futur lojën Kingdom Conquest II në dyqanet online AppStore dhe Google Play. Kjo është vazhdim i lojës se njohur Kingdom Conquest origjinal nga 2010-ta, e cila kishte më shumë se 3.5 milion shkarkime.

Kingdom Conquest II u zhvillua nga rrjeti Sega, dhe është kompatibile me iPhone, iPad, dhe iPod touch. Ju mund ta shkarkoni atë falas nga AppStore dhe gjithashtu është për të gjitha pajisjet android nga Google Play. Në ketë të fundit është e sigurt se do të shkarkohet disa miliona herë.

Thuhet se ky version është një përvojë e thellë me më shumë lojtarë (multiplayer) dhe posedon cilësi të grafikës. Kjo lojë merr elementet më të mira nga lojërat që janë më strategji në kohë reale. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE