SHPËRNDAJE

noemail-AmebleBesoni apo jo, senatori Republikan i Karolinës Jugore Lindsey Graham asnjëherë në jetë nuk ka dërguar e-mail. Gjersa ishte prezent në një takim me gazetarë, njëri nga ta e pyeti atë se a ka senatori email adresë private. Ai u përgjigj “Unë nuk dërgoj e-mail, kontrolloni llogarinë time dhe do të shihni se unë asnjëherë nuk kam dërguar asnjë email”.
Gjëja më e interesante e këtij lajmi është fakti që ai po përgatitet që të jetë njëri nga kandidatet për president të SHBA nga kampi republikanë dhe për momentin drejton nën komitetin për teknologji të SHBA-së dhe vetë nuk përdor teknologjinë.

Ai madje nuk u përgjigjet as SMS-vë në telefon, sipas tij e vetmja mënyrë e komunikimit që ai preferon është biseda telefonike apo sy me sy.

Për më shumë shikoni deklaratën e tij

[youtube id=”RoNHHaL2Phs” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE