SHPËRNDAJE

Gjiganti për elektronikë Sony Electronics ka prezantuar një seri të re të televisionit Bravia HX850. Këto modele vijnë me procesimë te videove Sony  X-Reality TM PRO, qe permirëson cilësinë e tekstit, mprehtësinë dhe ngjyrat duke minimizuar zhurmën.

Sony Bravia HX850 TV-të do të jenë në dispozicion në 40, 46 dhe 55-inç dhe do të jenë më çmim prej 1400 – 2500euro.

Karakteristikat tjera te kësaj serie janë super rezoluta 3D, MotionflowTM XR800 dhe shpejtësi 4 herë te lartë te panelit 3D. Super rezoluta 3D dallon objektet pranë dhe larg, duke aplikuar fushën e përpunimit ne super-rezolutë 3D qe jap ndjenjën 3D. Televizioni Sony Bravia HX850 vjen me një shfletues të integruar dhe një mori lojërash argëtuese dhe aplikacionin e rrjetave sociale. |ameble| |store.sony.com|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE