SHPËRNDAJE

Sharp ka shpalosur televizionin e tyre më të mirë dhe më të shtrenjtë deri me tani.

ICC Purios është një televizion Ultra HD me ekran 60 inç që pritet të dal fillimisht për tregun japonez më datën 20 shkurt 2013, që do të kushtojë rreth 31.283 $. Ky televizion do të shitet me para porosi. Nuk ende informata se kur do të kaloj edhe në tregjet tjera.

Pse ky televizion nga Sharp kushton shumë më shumë se produktet rivale?

Sharp beson se disa konsumatorë, megjithëse një pjese e tyre janë të vetëdijshëm në cilësinë e imazheve në ekranet e këtyre televizioneve dhe se ata nuk mendojnë për koston kaq e lartë, ju intereson vetëm kualiteti.

“Mund të ketë televizione 4K edhe tjera në treg, por ky ju ofron imazhet që janë kaq realiste që shikuesit të ndjehen se ata janë duke përjetuar skenën në të vërtetë,” tha një zëdhënëse i tyre. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE