SHPËRNDAJE

Shazam per WindowsPër fansat e muzikës kompania Shazam ka njoftuar për lançimin e aplikacionit të tyre Shazam në platformën Windows Phone 8, aplikacioni përveç kërkimit të muzikës këtu vjen edhe me disa veçori tjera, duke përfshirë aftësinë për të blerë muzikë direkt nga Xbox Music, apo Nokia Music nëpërmes pajisjeve Nokia.

“Jemi tepër të ngazëllyer në lidhje me këtë hap, sepse është një aplikacion që sjell shumë karakteristika për fansat e Windows Phone 8,” tha Daniel Danker, Kryeshef për produktin Shazam. “Përdoruesit e Windows Phone 8 tani mund të zbulojnë së çfarë muzikë janë duke dëgjuar njerëzit përreth tyre”.

Aplikacioni Shazam për Windows Phone 8 nga tani e tutje është në dispozicion për shkarkim pa pagesë dhe mund ta shkarkoni nga Windows Phone Store. |ameble|

SHPËRNDAJE