SHPËRNDAJE

Me siguri se u ka ndodhur të keni probleme teknike me internet apo TV rrjetin kabllor si dhe keni kërkuar ndihmë nëpërmes telefonit nga qendra e përkrahjes teknike të operatoreve përkatës që keni lidhur kontratë. Shpesh u ka ndodhur të qëndroni me minuta të tërë në lidhje duke pritur që të lidheni me këto qendra. Por, përveç tjerash, nganjëherë edhe pas lidhjes me qendra të përkrahjes teknike ka ndodhur që të merrni përgjigje krejt të pa kuptimtë.

Ne si ameble, por edhe si klient, me gjithë frustrimin e njëjtë dhe të shpeshtë që e keni edhe ju, kemi përgatitur një video të shkurt që shpjegon se sa humbim kohë për të kontaktuar qendrën e operatoreve për ndihmë, më saktësisht kemi testuar operatoret Kujtesa dhe IPKO, pasi që kanë me shumë klient nëpër qytetet kryesore të Kosovës.

Thirrja që është bërë në mbrëmje rreth orës 21 është realizuar në të njëjtën kohë për të dy operatoret, për më shumë shikoni videon dhe vlerësoni vet:

[youtube id=”Ij_H-C_0LR8″ width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE