SHPËRNDAJE

Sot në konferencën e E3-së, Microsoft ka njoftuar për shërbimin e tyre të ri për muzikë qe thirret ” Xbox Music”. Ky shërbim thuhet zyrtarisht që do të vijnë në Xbox, Windows 8, dhe Windows Mobile, edhe pse ky qartazi duket qe është pasardhësi i shërbimit Zune. 30 milionë këngë do të jenë në dispozicion për ata qe abonohen. Ndërsa ju mbetet ju te vendosni se e vlen te përdorët apo jo? |xbox.com| |telegraph.co.uk| |engadget.com|

[youtube id=”bs9R9-vbeN4″ width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE