SHPËRNDAJE

Ueb faqja danez OneMoreThing ka publikuar dy foto të kornizës dhe ekranit të gjeneratës së ardhshme të iPad.

Këto imazhe janë të pa konfirmuara dhe si të tilla mund të jenë të pa vërteta, por dizajni i prezantuar në këto foto na jep shkak të besojmë që kështu edhe mund të duket iPad i gjeneratës së ardhshme.

Nëse marrim dhe i analizojmë, mund të shohim se korniza pothuajse është identike me atë të Apple iPad Air, por ka një diferencë të madhe në pjesën e ekranit e cila i ngjason Apple Retina MacBook Pro laptopëve.

Ky dizajn mund të mundësoj që iPad i ardhshëm të jetë më i hollë dhe të ketë një bateri më të madhe brenda për të rritur jetëgjatësinë e baterisë së tabletit. \ameble

 

SHPËRNDAJE