SHPËRNDAJE

Janë shfaqur edhe me herët disa foto për smartphone-in BlackBerry 10 Seria L, mirëpo tani kemi më shumë foto të cilat janë të cilësisë më të mirë dhe dizajni i kësaj pajisje duket shumë me qartë.
Fotot kanë zbuluar se BlackBerry 10 Seria L do të shfaqët me NFC, dhe do të vijë me slot per kartën microSIM dhe një slot tjetër per kartën microSD, që mund të shihen në fotot e paraqitura më poshtë.

RIM zyrtarisht do të fillojë në BlackBerry 10 me 3 Janar 2013, dhe gjithashtu pritet të shfaqet smartphone-i BlackBerry 10 Seria L, si dhe një BlackBerry 10 QWERTY që do të prezantohet në të njëjtën ditë. |ameble|

 

 

 

 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE