SHPËRNDAJE

Bashkë me lançimin e Samsung Galaxy S4 dhe S4 Mini nga muaji Mars, Samsung është përfolur të lansoi edhe një pajisje të tretë, Samsung Galaxy Smartwatch ose Altius.

Janë shfaqur disa fotografi (screenshots) të sistemit operativ Galaxy Altius, fotot e mëposhtme janë postuar në një faqe interneti koreane, ende nuk është e sigurt nëse këto janë në të vërtetë nga Samsung apo mund të jenë ndoshta të montazhuara. Ne anën tjetër nuk janë shfaqur shumë detaje apo karakteristika në lidhje me pajisjen, i cili është menduar të caktohet me emrin (codename ) Altius.

Të dy Apple dhe Samsung thuhet të jetë duke punuar në pajisjet smartwatch, dhe sipas kësaj duket se Samsung mund ta lansoj një pajisje të tillë më herët se sa Apple, nëse lansohet bashkë më Samsung Galaxy S4 dhe Galaxy S4 Mini siç flitet. |ameble|

 [divider top=”0″]