SHPËRNDAJE

Disa nga foto të një smartphone të ri nga Lenovo janë shfaqur edhe me sa duket pajisja do të quhet Lenovo Sisley, i cili vjen me një dizajni shumë të ngjashëm me Apple iPhone 6.

Lenovo-Sisley

Lenovo Sisely përmban një ekran 5 inç me rezolucion 1280 x 720 pikselë i përkrahur nga procesori Mediatek, kamerën frontale 8 megapikselë, kamerën kryesore 13 megapikselë me një LED flash për foto dhe video dhe do të jetë në dispozicion në një gamë të ngjyrave.

Pajisja pritet të vjen me sistemin Android nga Google por ende nuk ka detaje mbi versionin e saktë, por pritet të ketë versionin Android 4.4 Kitkat.

Lenovo Sisley fillimisht do të lansohet në fillimi Kinë, ndërsa aktualisht nuk ka detaje nëse pajisja do të lansohet edhe në SHBA apo në Evropë. /ameble

SHPËRNDAJE