SHPËRNDAJE

Javën që shkoj një imazh i phablet-it HTC One Max (T6) është shfaqur në internet nga uebfaqja Taiwanese ePrice, kurse tani është shfaqur edhe pamja e tij nga @evleaks.

HTC One MAX (T6)

HTC One Max është përfolur të ketë ekran 5.9 inç 1080p me procesorë Snapdragon 2.3GHz, spikerët Boomsound nga HTC dhe baterinë 2300 mAh. Pajisja në dizajn duket të jetë krejt i ngjashëm me modelin HTC One.

Është e paqartë se kur saktësisht kompania do të prezantoj ketë model, por Android Police thonë se, “nëse HTC do të bëj një lëvizje me një pajisje të re, atëherë koha më e mirë për ta bërë ketë ndoshta ndoshta do të ishte IFA në Berlin që mbahet në muajin Shtator.” |ameble|

SHPËRNDAJE