SHPËRNDAJE

Dje është zbuluar se RIM (Research In Motion, kompani kanadeze që merret me zhvillimin e platformës mobile BlackBerry), pritet të shpall sistemin operativ BlackBerry 10 dhe data zyrtare e prezantimit do të jetë 30 janar 2013, në dispozicion është  menjëherë pas shpalljes.

Tani disa imazhe janë publikuar para shpalljes nga RIM, duka na ofruar kështu nje paraqitje te e asaj se çfarë mund të presim nga BlackBerry 10.

Dy pajisje të reja me BlackBerry 10 gjithashtu pritet të zbulohen nga RIM, duke përfshirë BlackBerry L i cili është me prekje të plotë. Së bashku me te një tjetër pajisje e pajisur me tastierë QWERTY, qe eshte i ngjashem me smartphone-in aktual BlackBerry Curve.

Për fat të keq nuk ka informata për çmimet ose disponueshmërinë e tyre në mbarë botën. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE