SHPËRNDAJE

Samsung këtë javë pritet të prezantoj orën e mençur (smartwatch) Samsung Galaxy Gear dhe si duket paraprakisht janë shfaqur disa foto të mundshme të pajisjes.

Fotot e mëposhtme janë postuar online nga Venture Beat, sipas tyre Galaxy Gear do të shfaqet me ekran OLED 2.3 inç (320 x 320)dhe e ka mundësin e lidhjes me pajisjen tuaj Android nëpërmjet Bluetooth-it. Gjithashtu vjen me aplikacione të android-it të integruara si Health Tracking, Social Media opsionin me zë S Voice,  pajisja mund të përdoret për të bërë thirrje, do të ketë qasje në internet në mënyrë që ju mund të hyni direkt nga pajisja, bateria e saj ofron përdorim deri në 10 orë. Posedon kamerë 4 megapikselë, 1 GB RAM dhe platformën Android Jelly Bean.

Hollësitë tjera të kësaj pajisje pritet të prezantohen me 4 Shtator, ne ngjarjen IFA 2013. |ameble|

SHPËRNDAJE