SHPËRNDAJE

Zhvilluesit e Linux Mint ketë javë kanë njoftuar për lançimin e fundit të sistemit të tyre operativ Linux, që quhet Linux Mint 14 “Nadia”. Versioni i ri Linux Mint 14 është me i pasuruar me tipare të reja të cilat janë dizajnuar për të siguruar përdoruesit stabilitet dhe eksperiencë të përmirësuar në kompjuter desktop, kanë thënë zhvilluesit e saj.

Për më shumë informacione dhe detaje të plota të sistemit të ri operativ, shikoni faqen e internetit Linux Mint 14.

Kërkesat e nevojshme për sistemin janë:

  • 512 MB RAM (1 GB rekomandohet)
  • 5GB hapësirë në disk
  • Kartela Grafike me minimum rezolutë 800 x 600
  • CD/DVD Drive dhe USB port. |ameble| [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE