SHPËRNDAJE

Tani kur kanë mbetur vetëm edhe pak ditë para publikimit zyrtar të gjeneratës së re të iPhone, nëpër internet kanë filluar të shfaqen fotografi dhe video të këtyre produkteve.

Në videon më poshtë shihen imazhe të kualitetit të lartë të kopërtinave të iPhone 5S, iPad Mini 2 dhe shpaketimi i tyre. |ameble|

[youtube id=”8yVfdsTi92A” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE