SHPËRNDAJE

Krijuesit e lojërave e kanë prezantuar videon për nisjen e lojës “The Order 1886” e cila tregon pak më shumë për lojën që është aktualisht në zhvillim e sipër nga Ready at Dawn and Sony Santa Monica e cila do të lansohet ekskluzivisht vetëm për Sony PlayStation 4 në çerekun e tretë të 2014.

Loja “The Order 1886” ka të bëjë me një histori alternative të Londrës, ku një urdhër i vjetër i kalorësve mban të gjithë botën të sigurt nga përbindëshat, të cilët kanë një pamje të kombinuar të kafshëve dhe të njeriut. Për më shumë, shikojeni videon e më poshtme. /ameble

[youtube id=”eqmZMyPLOF8″ width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE