SHPËRNDAJE

Microsoft pak ditë para paraqitjes se Windows 8 ka lansuar një video të re që tregon pamjen e re të Skype-it në Windows 8.
Skype për Windows 8 është projektuar për të punuar në të dy anët, në kompjuterë me  Windows 8 dhe për tableta me Windows 8, shiko videon e paraqitur me poshtë.
Ekipi në Skype ka projektuar në platformën e Windows-it që nga lansimi i parë i Skype-it.

Në Skype-in e tanishëm për Windows 8 ne jemi fokusuar më shumë në atë se si njerëzit përdorin Skype-in sot, dhe është imagjinuar një Skype për komunikime të përditshme në të gjithë komunitetin tonë global ka njoftuar ekipi. |Microsoft| [youtube id=”lJQWJnnQzYU” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE