SHPËRNDAJE

Pas postimeve të djeshme të fotografive të Samsung Galaxy S4 nëpër ueb faqe dhe forume të ndryshme, sot është zbuluar edhe një video në të cilët shfaqet pikërisht madhështia e tij Samsung Galaxy S4. Për momentin nuk është konfirmuar nëse ky është ndonjë version kinez i emituar i Galaxy S4, por videoja që është publikuar na len të besojmë se ky me të vërtet mund të jetë smartphone-i i shumë pritur Samsung Galaxy S4.

[youtube id=”gfzom-RdrwI#!” width=”600″ height=”350″] |ameble| [divider top=”0″]