SHPËRNDAJE

NVIDIA ka arritur shumë sukses me procesorin e tyre Tegra 3, kurse tani në CES 2013 kanë njoftuar zyrtarisht për siç e quajnë ata procesorin me të shpejt në botë për smartphone dhe tableta, NVIDIA Tegra 4.

Sipas NVIDIA’s, Tegra 4 posedon 72 custom NVIDIA GeForce GPU cores, të cilat japin fuqi GPU’s në Tegra 3 gjashtë herë me shumë, listën e karakteristikave të Tegra 4 mund të shihni më poshtë.

  • GeForce GPU me 72 custom cores,
  • Quad-core ARM Cortex-A15 CPU, gjenerata e dytë e qëndrueshmërisë se baterisë
  • Arkitekturë kompjuterike për fotografi
  • Aftësia LTE me chipset opsional Icera i500
  • 4K ultra-high-def përkrahje të videos

Për më shumë detaje në lidhje me procesorin Tegra NVIDIA 4 mund te gjeni në faqen e internetit të tyre, nuk ka detaje ende se kur do ta shohim pajisjen e pare me Tegra 4. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE