SHPËRNDAJE

Një lajm i mirë për përdoruesit / fansat e shfletuesit të internetit Opera. Nga tani ju mund të shkarkoni aplikacionin për Android drejtpërsëdrejti nga Google Play.

Versioni beta ka qenë në dispozicion që nga marsi 2013, i cili ishte prezantuar në Kongresin Botërore të Celulareve 2013. Që nga atëherë e deri më sot, aplikacioni është përfunduar dhe ka dal me version të plot duke sjell pamje dhe karakteristika emocionuese.

Njihuni me disa mundësit e ofruara nga Opera nëpërmjet videos së mëposhtme.

[youtube id=”9wtrZ-Ovtq0″ width=”600″ height=”350″]

Nëse jeni prej atyre që dëshirojnë të kenë të instaluar aplikacionin Opera, atëherë klikoni mbi linkun shkarko shfletuesin Opera. |ameble|

SHPËRNDAJE