SHPËRNDAJE

Pasi që arriti një rekord marramendës të shitjeve prej 1 milion konsola të Sony PlayStation 4 brenda 24 orëve, si duket interesimi për modelin e ri nuk ka të ndalur. Duke u nisur nga fakti se konsola është lansuar edhe në tregun Evropian, vetëm në muajin nëntor janë shitur rreth 2.1 milion kosnola të PlayStation 4.

Për ata që ende nuk e kanë parë se si duket konsola e re, mund të shikojnë videon praktike si dhe prezantimin e Sony PlayStation 4 e realizuar nga ekipi jonë.

[youtube id=”2tWkU0hS6zs” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE