SHPËRNDAJE

Pasi që arriti një rekord marramendës të shitjeve prej 1 milion konsola të Sony PlayStation 4 brenda 24 orëve, si duket interesimi për modelin e ri nuk ka të ndalur.

Nga dita e parë e lansimit, që ishte 17 Nëntori i viti që lamë pas, e deri me 8 Shkurt të këtij viti, janë shitur afër 5.3 milion konsola të Sony PlayStation 4.

[youtube id=”2tWkU0hS6zs” width=”600″ height=”350″]

Kjo e tregon rritjen e vazhdueshme të suksesit dhe të dominimit të konsoles së re nga PlayStation 4 në tregun e lojërave. /ameble

SHPËRNDAJE