SHPËRNDAJE

Javën e kaluar kompania Apple në Kinë ka filluar zyrtarisht me shitjen e iPhone 5, dhe duket se fillimi i shitjes se iPhone 5 ka qenë një sukses i madh për kompaninë siç edhe ka njoftuar për shitjen e dy milion pajisjeve për vetëm tri ditë.

“Interesimi e përdoruesve për blerje të iPhone-it 5 në Kinë ka qenë e pabesueshme, duke vendosur kështu një rekord të ri me shitjen me të madhe ndonjëherë për vetëm një fundjavë në Kinë”, ka thënë Tim Cook, kryeshef ekzekutiv i Apple-it. “Kina është një treg shumë i rëndësishëm për ne, dhe klientët mezi s’presim që të marrin në duart e tyre produktet e Apple-it.” Ka shtuar ai.|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE