SHPËRNDAJE

Sony njoftoi që nga dita e premte e deri më sot, kompania arriti të shesë mbi një milion njësi të Sony PlayStation 4 në SHBA dhe Kanada .

Sony PS4 ngjarja ameble

Përgjigja nga të dy vendet dukej e madhe dhe si duket Sony ka përmbushur objektivin e pritur i cili më tutje është i përqendruar në numrin tre milion deri në fund të vitit 2013.

Konsola e re pritet të godit raftet në Evropë dhe në Amerikën Latine më 29 Nëntor, dhe kompania pret një përgjigje të ngjashme edhe nga këto rajone. |ameble|

SHPËRNDAJE