SHPËRNDAJE

Facebook paraprakisht ka publikuar një video të re me dizajn të ri e cila është në zhvillim për pajisjet desktop dhe mobile. Janë një numër ndryshimesh të reja të rëndësishme që do vijnë, sidomos funksioni i ri nga faqja kryesore “News Feed”.

Shiko videon për të mësuar më shumë rreth projektit të ri-dizajnimit të faqes Facebook.

[youtube id=”YaQQHYQHnMk” width=”600″ height=”350″]

një deklaratë për shtyp Facebook ka shpjeguar me shumë në lidhje me ndryshimet, ata kanë shkruar:

“Sot ne prezantojmë versionin e ri të Facebook-ut që është dizajnuar për të reduktuar rrëmujën dhe do të përqendrohem më shumë në ngjarjet që njerëzve ju interesojn. Do ti shihni fillimisht të gjitha të thënat tuaja në News Feed, por me një pamje të re. Fotot, artikujt, lajmet, hartat dhe ngjarjet tjera do të duken më të ndritshme dhe më të bukura.” |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE