SHPËRNDAJE

Më herët kemi njoftuar se Apple pritet të zbuloj versionin e ardhshëm të platformës mobile iOS 7 i cili do të ketë një dizajn krejtësisht të ri në krahasim me versionet e kaluara. Tani më, një agjenci digjitale ka dalë me një video të imagjinuar, duke treguar konceptin e ndërfaqes së re të iOS7.

Për kureshtaret e iOS 7 dhe se si mund të duket sistemi i ri shikojeni videon. |ameble|

[youtube id=”ESivYZXYqYE” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE