SHPËRNDAJE

Microsoft ka filluar te publikoj pamjen e sistemit të ardhshëm operativ Windows 8, Kompania ka thënë se dhjetëra mijëra përmirësime janë bërë. Konsumatorët tani mund të shkarkojnë nga uebfaqja e  Windows 8, është një sistem i cili Microsoft thotë se është sistemi më i testuar ndonjëherë.

Sistemi i ri është dizajnuar dhe projektuar që të sjellë Windows-n në mënyrën touch(me prekje) gjithashtu për Smartphones. Përmirësimet në ketë version përfshin opsione të shtuara te përsonalizimit në faqen e parë, mbështetje më të mirë në multimonitor, që sa më lehtë te shkarkohen Aplikacionet përmes Windows Store, si dhe karakteristika të reja për sigurinë. Është përfshirë versioni i fundit i Internet Explorer 10, si dhe shumë tjera. Ai pritet të dalë në shitje në vjeshtë, tri vjet pas Windows 7. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE