SHPËRNDAJE

Sot, gjithçka rreth nesh po bëhet Smart duke përfshirë pajisjet e ndryshme sikurse smartphone, smart-kamera, smart-TV dhe shumë pajisje të tjera. Viteve të fundit tek ne janë shitur shumë televizor standard që nuk i takojnë kategorisë smart. Dhe nëse ju keni një TV standard dhe dëshironi ta bëni smart, me ç’rast nuk dëshironi të shpenzoni një shumë të konsiderueshme të hollave për pajisjet e reja, ne u prezantojmë një zgjidhje ideale për ju.

Produktin mund të gjeni në www.gjirafa50.com (kliko)

Pra, TV-në tuaj standard mund të shndërroni në Smart TV duke vendosur në të, vetëm një pajisje shumë praktike e quajtur Mini TV Android stick.

Për çfarë pajisje bëhet fjalë, video e më poshtme ju shpjegon të gjitha.

Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com

Pra, në thelb është një plug-in pajisje në formë të një memorie USB e cila mundëson shndërrimin e një TV-je të thjeshtë në një Smart TV me Android. Pajisja Mini TV me Android (modeli MK808B) që ne kemi prezantuar në videon më lartë, është një pajisje që vjen me tastierë që ka të integruar miun (mouse), si dhe kabllot shtesë që mundësojnë lidhjen e pajisjes me TV.

Mini TV Android stick është e fuqizuar me procesorë 2-bërthamor 1.6 GHz, platformën Android 4.1 Jelly Bean (me mundësi përditësimi), 1GB RAM dhe 8 GB ROM (hapësirë e brendshme për ruajtje) me mundësi zgjerimi nëpërmes portës USB apo slotes micro SD. Karakteristika të tjera të Mini TV android stick janë lidhjet WiFI, Bluetooth, porta HDMI, porta mini USB, mini USB porta për furnizim me rrymë, porta standarde USB, slota micro SD, drita LED për lajmërim për kyçje në rrymë dhe butonin fizik që shërben për përditësimin e softuerit. Për ketë pajisje gjithsesi ju duhet ta keni portën HDMI në TV-në tuaj.

Nëse jeni të interesuar për të shndërruar TV-në tuaj standard në atë Smart dhe njëkohësisht dëshironi të blini një Mini TV Android stick, mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet email-it info@ameble.com me ç’ rast do të njoftoheni për detaje më të hollësishme për çmimin dhe mundësinë e porosive.|ameble|

SHPËRNDAJE