SHPËRNDAJE

Muajin e kaluar, Motorola kishte shpallur një garë në të cilin u ka mundësuar dizajnerëve të ndryshëm që të krijojnë imazhin e orës së mençur Moto 360.

Faza e parë e kësaj gare tanimë ka mbaruar dhe Motorola ka përzgjedhur 10 dizajnët finale në mesin e më shumë se 1000 konkurrentëve të ndryshëm. Në fazën e dytë ku pritet të bëhet përzgjedhja e më të mirit, mënyra e përzgjedhjes do të bëhet përmes votimeve online në Google+.

Më poshtë mund të shihni 10 dizajnet se si do të mund të  duket ora e mençur Moto 360.  /ameble

SHPËRNDAJE