SHPËRNDAJE

Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com

Vetëm 3 muaj kanë kaluar që nga hapja publike e Gjirafa.com, dhe përveq shërbimeve fillestare, tani përdoruesit mund të gjejnë të gjitha shpalljet shqip në Intenet që kanë të bëjnë me: 1) Shitjen e veturave, 2) Patundshmërive: si banesa, lokale apo shtëpi, që jane në shitje apo jepen me qera, si dhe 3) shërbimin më të ri i cili ështv kërkimi i vendeve të lira të punës.

Kërko Punë” është një shërbim që i mundëson përdoruesve të kërkojnë të gjitha shpalljet për vende të lira të punës në Internet, apo të shfletojnë vendet e lira të punës duke pas mundësi ti filtrojnë ato sipas vendit (Kosovë Shqiperi apo papercaktuar), Qyteteve, Kategorisë, Kompanisë, Kohezgjatjes, Llojit të kontrates, datës së shpalljes apo datës së skadimit.

Kërkimi i vendeve të lira të punës ne gjirafa.com për momentin ka me shumë se 550 vende të lira të punës. Në vijim, do të demonstrojmë praktikisht se si mund të kërkojmë shpallje të vendeve të lira të punës duke përdorë fjalë kyce, apo duke përdore filterat. /ameble.com

SHPËRNDAJE