SHPËRNDAJE

Ekipi Natev nga Kosova është në garë të ngushtë për vendin e parë në garën prestigjioze të NASA-së. Se kush fiton varet nga Vota e secilit prej nesh! Projekti i tyre u përzgjodh nga juria e NASA-s nga 950 projekte të 133 shteteve të ndryshme. Votimi po vazhdon, kanë mbetur edhe disa orë nga shpallja e fituesit të NASA Space Apps Challenge People’s Choice Award.

Si të votohet për garën e NASA-s për ekipin nga Kosova?

Hapeni ueb-faqen ku votohet në linkun:  https://2015.spaceappschallenge.org/award/#peopleschoice

Vazhdoni poshtë të ekipi kosovar me emrin NATEV EXPLORER:

NAtev

 

Kliko tek butoni VOTE NOW, dhe nëse nuk jeni të kyçur në njërën nga llogarit e paraqitura, KYÇU:

mund te votoni

 

Pasi të jeni kyçur në llogarinë tuaj në Facebook, Gmail apo tjera, vota juaj numërohet dhe u paraqitet mesazhi i më poshtëm:

Voted 2 times

 

Krejt në fund ju lutem mos harroni ta bëni SHARE po me të njëjtën llogari qe jeni kyçur.

Faleminderit!

SHPËRNDAJE