SHPËRNDAJE

Sot, në shumicën e rasteve, çelësi i suksesit për startimin e ndonjë biznesi apo produkti të ri është marketingu. Keni një ekip të shkëlqyeshëm marketingu, pa problem se do të keni një lansim të suksesshëm të produktit.

Në botën mobile, posaçërisht në aplikacionet për smartphone, marketingu shfrytëzohet në maksimum. Shumë aplikacione të kualitetit të lartë në Google Play janë pa pagesë për arsye të reklamave që janë të integruara në to.

Mirëpo, ndodh që një mënyrë e tillë e reklamimeve zbeh eksperiencën me produktin. Për këtë arsye, pasi që Android është një sistem operativ lehtë i modifikueshëm, ky lloj reklamimi mund të ndalet në pajisjen tuaj. I tërë procesi është shumë i lehtë dhe i vetmi kusht që duhet të plotësohet është të keni “root access” në smartphone tuaj. Procesi i root-imit është temë në vete dhe nuk përfshihet në këtë post, mirëpo mund të klikoni këtu për të mësuar se si bëhet në Galaxy SII.

Ekzistojnë disa mënyra për të ndalur “ads” në android, mirëpo ne po listojmë dy metodat tona më të preferuara.

 • Instaloni një ROM që ka të integruar këtë funksion.
 • Nëse keni një ROM që ju pëlqen mirëpo nuk e ka të integruar funksionin e ndalimit të “ads”, atëherë ky proces mund të kryhet si më poshtë.
  • Shkoni në Google Play
  • Kërkoni Ad Away. Ad Away është një aplikacion (njëri prej shumë aplikacioneve në këtë kategori) që modifikon disa fajlla në sistemin operativ, e si rezultat ndal reklamat.
  • Pas instalimit, lansoni aplikacionin. Aplikacioni duket si në foton më poshtë. Menjëherë pas lansimit aplikacioni kërkon definicionet e fundit për të ndalur reklamat.
  • Më pas klikoni në “Download files and apply ad blocking”
  • Restartoni smartphone-in dhe shijoni aplikacionet pa reklama. |ameble|


[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE