SHPËRNDAJE

Loja SimCity e ardhshëm duket të jetë shumë më e sofistikuar sesa ato të më hershmet, në versionin Demo të paraqitur në videon me poshtë mund të shihni detajet të kësaj loje të rë qe për Mac dhe PC do të dalë në shkurt te vitit 2013.

Një video trailer për ketë lojë është lansuar edhe në muajin Mars, por në këtë vështrim të zgjeruar, ju keni mundësin të shihni detaje më të shumta. Konceptet themelore janë të ngjashme me versionin e mëparshëm të SimCity, në të cilën keni ndërtuar dhe menaxhuar një qytet dhe keni siguruar banorët e saj që të kenë para të mjaftueshme dhe lumturi.

Por tani gjithçka është me në hollësi dhe më realiste. Në këtë version mund të filloni një qytet që është i specializuar me një biznes të madh, duke i dhënë qytetit një rol të veçantë. Shih videon të paraqitur me poshtë se si projektuesi vendosë të krijoj një qytet që sillet rreth kazinove. |mashable| [youtube id=”yWLClUwAHGc” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE