SHPËRNDAJE

Branch Media FacebookSipas një mesazhi nga kreshefi i kësaj kompanie Josh Miller, Facebook ka blerë Branch Media. Branch Media me bazë gjendet në qytetin e Nju Jorkut dhe zotëron dy shërbime softuerike, njërën në të njëjtin emër dhe tjetrën të quajtur Potluck. Branch Media është përkrahur nga Betaworks, SV Angel, Jona Peretti, Lerer Ventures, Obvious Corp., Biz Stone dhe Evan Williams.

Kjo kompani mundëson këdo, duke përfshirë edhe brendet e kompanive të mëdha, për të krijuar biseda online. Një kompani si Hyatt, që është përdorues i rregullt i tyre, mbanë biseda me klientët e saj për të marrë vërejtje në përvojat e konsumit. Branch Media gjithashtu është e njohur edhe për biseda të thjeshta kush dëshiron të krijojë ndonjë bisedë për çfarëdo teme. Ndërkohë, Potluck është një aplikacion i iOS-it që i mundëson përdoruesve të mblidhen së bashku për të biseduar për ndonjë lajm ose artikull të veçantë.

Lajmi për shitblerje fillimisht është raportuar nga The Verge, e cila ka shkruar se Branch Media është blerë nga Facebook për rreth 15 milionë $, në anën tjetër kjo ende nuk është konfirmuar nga rrjeti social Facebook. /ameble

SHPËRNDAJE