SHPËRNDAJE

Se cili nga dy asistentët personal me zë jap rezultate më të shpejta ka testuar Gizmodo, në një video të postuar të cilën e kemi paraqitur me poshtë.

Ekipi i Gizmodo-s ka vendosur Siri-n kokë-me-kokë me Google Voice Search duke u kërkuar të dyjave pyetje të njëjta, për të parë se cila është në gjendje të shfaq informacionin e kërkuar dhe në çfarë shpejtësie kohore?

[vimeo id=”52497584″ width=”600″ height=”350″]

Siç mund ta shikoni edhe ju nga video, Siri ka disa probleme me pyetjen në lidhje me ngjarjet e fundit dhe shpejtësinë e shfaqjes së informacionit, kurse Google Voice Search jap pauza në mes të komandave dhe shfaq përgjigjen në një kohë shumë të shpejt.

Një vlerësim me të mirë ndoshta mund të tregoni ju nga përvoja juaj, Siri apo Google Voice Search jap përgjigje me korrekte dhe të shpejt? |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE