SHPËRNDAJE

Prodhuesi amerikan i sistemeve të zërimit Harman ka prezantuar një sistem të ri të saj KardonSoundSticks në panairin për teknologji IFA në Berlin.

Kardon Soundsticks pa tela(Wireless) u mundëson zërim shpërndarës (audio stream) nga pajisjet Bluetooth të tyre, nëpër dhomë apo për rreth shtëpisë. Kompleti përmban një subwoofer 6 inç, 40vat përforcim (amplification) dhe teknologjinë Bluetooth të integruar. |ameble|

Specifikat e kësaj pajisje janë si më poshtë:

  • Bluetooth audio stream
  • HARMAN TrueStream A
  • we-inspiring industrial design
  • 40 watts of amplification
  • 1/8″ (3.5mm) stereo audio connection
  • Touch controls for volume and mute
  • 6″ (160mm) down-firing subwoofer with volume control
  • Eight full-range transducers [divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE