SHPËRNDAJE

Apple sot do te publikoj versionin e ri te sistemit operativ OS X qe do të quhet “OS X Mountain Lion”. Në njoftimin e tyre te djeshëm CEO Apple Tim Cook u shpreh duke thënë:

“Ne kemi përmirësuar ne përgjithësi sistemin operativ te MacBook-it, dhe do të nxjerrim ne treg versionin Lion Mountain dhe ky do të jetë gjithashtu fillimi i iOS 6”

Do të jetë me një çmim deri 20 dollar dhe ne të do te ketë gjëra të reja, duke përfshirë Notification Center, deeper iCloud support, iMessages, Reminders, dhe më shumë tjera. |ameble|

[youtube id=”j5BRsh8Dwgg” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE