SHPËRNDAJE

Microsoft ka zbuluar ri-dizajnimin e saj për SkyDrive, e cila natyrisht përdorë po të njejtin dizajn qe ka përdorur nëpër të gjitha produktet e saja kohët e fundit.

Microsoft ka njoftuar gjithashtu se integrimi i SkyDrive në Windows dhe OSX Apps këtë radhë do të jetë më efikas, si dhe aplikacioni per Android do të jenë në dispozicion brenda disa javëve që i bie se do të jetë i njëjtë me aplikacione të tjera.

Dizajni i ri i ueb SkyDrive-it gjithashtu përmban opsionin për kërkimit të menjëhershëm e cila në mënyrë dinamike tregon rezultatet qe ju kërkoni, karakteristika të tjera përfshijnë klasifikimin e të dhënave, opsioni drag and drop, dhe shumë tjera. Ky shërbim ofron 7Gb hapësirë të lirë për përdoruesit. Për hapësirë shtesë duhet te paguhet. |ameble|

[youtube id=”DaWw0zLT67E” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE