SHPËRNDAJE

Modeli i ri i atleteve NIKE LunarTR1+ ndoshta nuk duken diçka te veçanta nga pamja e jashtme, mirëpo në vete përmbajnë sensorë si dhe Bluetooth të integruar për sinkronizim të dhënave me iPhone apo me PC.

Nike ka përdorur sensorë në modelet e saj për disa vjet, por modeli i ri LunarTR1+ ka një sensorë presioni që mbledh dhe përcjell informata shtesë, duke përfshirë edhe shpërndarjen e peshës në pikat e ndryshme të këmbës dhe i transmeton ato në kohë reale ne iphone, iPad dhe iPod.

Nike ka përpiluar edhe aplikacionin që përveç qe i mbledh të dhënat ajo në të njëjtën kohë trajnimin e kthen në lojë dhe ju këshillon ne detaje të hollësishme për trajnime që janë të hartuar nga atletët të njohur.

Përveç kësaj aplikacioni bënë kalkulimin e shumë detaje tjera si kaloritë, trajnimet ditore etj. Këto këpucë janë në shitje për 220$. |nike.com|

[youtube id=”LRu4rsTlLHk” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

 

 

SHPËRNDAJE