SHPËRNDAJE

Informohu i pari për pajisjet smartphone të fundit të lansuara në treg, për specifikat si dhe çmimin e tyre.

Më poshtë kemi paraqitur smartphone-t e fundit të lansuar duke përshkruar karakteristika të tyre më kryesore, si dhe çmimet e tyre të përafërta në treg:

NEC TERRAIN -amebleNEC Terrain

 • Sistemi Operativ: Android (4.0)
 • Madhësia e ekranit: 3.1 inç me rezolucion 480 x 640 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz- 2 -bërthamor, Krait,  Qualcomm Snapdragon S4 Pro Plus MSM8960
 • RAM: 1 GB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: 0.3 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 327,00 €

Samsung Galaxy RingSamsung Galaxy Ring

 • Sistemi Operativ: Android (4.1) TouchWiz UI
 • Madhësia e ekranit: 4 inç me rezolucion 480 x 800 pikselë
 • Procesori: 1400 MHz, Scorpion, Qualcomm Snapdragon S2
 • RAM: 1 GB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: 1.3 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 4 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 136,00 €

htc desire 200HTC Desire 200

 • Sistemi Operativ: Android (4.0) Sense UI
 • Madhësia e ekranit: 3.5 inç me rezolucion  320 x 480 pikselë
 • Procesori: 1000 MHz, Qualcomm Snapdragon S1
 • RAM: 512 MB
 • Kamera e pasme: 5 megapikselë
 • Kamera frontale: JO
 • Hapësira e brendshme: 4 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 351,00 €

huawei ascend p6Huawei Ascend P6

 • Sistemi Operativ: Android (4.2.2) Emotion 1.6 UI
 • Madhësia e ekranit: 4.7 inç me rezolucion  720 x 1280 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz  4-bërthamor Huawei K3V2E
 • RAM: 2 GB
 • Kamera e pasme: 8 megapikselë
 • Kamera frontale: 5 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 435,00 €

Samasung Galaxy S4 ZoomSamsung Galaxy S4 Zoom

 • Sistemi Operativ: Android (4.2) TouchWiz Nature UX UI
 • Madhësia e ekranit: 4.3 inç me rezolucion  540 x 960 pikselë
 • Procesori: 1500 MHz, 2-bërthamor ARM Cortex-A9
 • RAM: 1.5 GB
 • Kamera e pasme: 16 megapikselë
 • Kamera frontale: 1.9 megapikselë
 • Hapësira e brendshme: 8 GB
 • Mundësia për SD Kartel: PO
 • Çmimi: ~ 499,00 € |ameble|