SHPËRNDAJE

Nëse HDTV-ja juaj nuk ka SmartTV (nuk lidhet në Internet) tashmë Favi SmartStick është zgjedhje më e përshtatshme për të shtuar opsionet e SmartTV-së por me më shumë mundësi sepse pajisja është me sistemin operativ Android 4.1 Jelly Bean. Kjo pajisje multimediale deri më tani është më e vogla, ku mund të kyçet përmes portit HDMI dhe do të keni mundësitë: e qasjës në Internet, YouTube, Netflix, Pandora, Hulu etj. dhe të shkarkoni nga Google Play Store dhe të instaloni si në çdo smartphone me Android.

FAVI SmartStick është në shitje me dy modele: 4GB WiFi (prej 49$) dhe 8GB WiFi (prej 79$).

Specifikacionet teknike janë:

  • Procesori: ARM Cortex-A9 @ 1 GHz
  • RAM: 1GB DDR3 SDRam
  • WiFi: 802.11 b/g/n
  • USB: v2.0
  • Mini USB: Furnizimi me rrymë
  • Micro SD: deri në 32GB
  • HDMI: me rezolucion 720P, 1080P

Produkt shtesë për pajisjen është FAVI Mini Wireless SmartStick Keyboard më Mouse Touchpad (prej 39 $). |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE