SHPËRNDAJE

Alcatel prezantoi ditë më parë specifikat e smartwatch më të ri nga kompania, dhe sot kjo pajisje është prezantuar në CES 2015. Opsioni që e dallon këtë smartwatch nga të tjerat është se do të lidhjet me pajisjet Android dhe iOS.

Si çdo smartwatch tjetër, Alcatel Watch kontrollohet nëpërmjet një aplikacioni shoqërues për iOS dhe Android. Aty mund të zgjidhni se cilët aplikacione mund t’ju shfaqin njoftime në orë, mund të shikoni të gjitha të dhënat për shëndetin që janë regjistruar nga pajisja dhe mund të rregulloni mënyrat se si ora lidhet me smartphonin tuaj. Megjithëse kjo orë punon me të dyja platformat e sistemeve operative, Android të jep më shumë mundësi përdorimi, ndërsa me iOS opsionet duken të limituara.

Alcatel Onetouch Watch duket në pamje të parë e ngjashme me Moto 360 për shkak të ekranin të rrumbullakët, por nuk të krijon ndjesinë që të krijon Moto 360 kur e përdor. Kjo ‘e metë’ balancohet nga çmimi prej 149$, i cili e bën pajisjen të konkurojë me smartwatch të tjerë në këtë nivel çmimi.

Më poshtë mund të shikoni disa foto të pajisjes të postuara nga The Verge.

SHPËRNDAJE