SHPËRNDAJE

Ditët kur kemi përdorë lidhjet me internet dial-up dhe shkarkimet gjate gjithë natës tani janë harruar. Sot, 5 nga 10 njerëz në Kosove kanë qasje në internet, dhe sipas shërbyesve për internet  tek ne: Kujtesa, Ipko, Ptk dhe disa tjera, shpejtësia mesatare ne broadband është 5 Mbit/s.  Nuk është bërë ndonjë statistikë mirëpo duket se mbi 50 për qind e të rriturve në Kosovë tani përdorin internetin për nevoja te ndryshme, punë, studim, lojëra, komunikim si dhe shumë mundësi tjera, sa i përket kësaj ne kemi bërë nje pytje sondazh rreth kësaj.

Sondazhi i fundit kishte pytjen, Cilin ISP (shërbim për Internet) preferoni?

Nuk është një komunitet i madh nga votimet qe janë bërë,  mirëpo nga këto 150, Kujtesa del te jetë njëra nga ma te mirat si ofrues i shërbimeve internetit, shume afër shihet të jetë Ipko e pastaj vijnë te tjerat. Prapë se prapë mbeteni ju të vendosni, zgjidhni apo edhe të gjykoni se kush ofron shërbime më stabile tek ne. |ameble|

Sondazhi i radhës është, A me ble?

  • iPhone 5
  • Samsung Galaxy SIII
  • HTC One X
  • Nokia Lumia 920
  • LG Optimus G

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE