SHPËRNDAJE

Sony sapo ka filluar lojën e modës me pajisjet Xperia Z3, Xperia Z3 Compact dhe Xperia Z3 Tablet Compact. Të gjitha këto pajisje tani vijnë me dizajne të reja të ilustuara nga vepra të artit nga qytete të preferuara, duke përfshirë Tokion, Varshavën dhe Berlinin.

Artist të përfshirë si Vesa Tapani Sammlisto, e cila ka ilustruar Berlinin për Xperia Z3, Shinpei Hasegawa ka bërë Tokion për Xperia Z3 Compact dhe January Feliks Kallwejt ka ilustruar një pjesë të veçantë të Varshavës për Xperia Z3 Tablet Compact. Sipas PhoneArena-s, janë vetëm 33 versione të prodhuara për çdo pajisje dhe pritet të shiten ekskluzivisht në Gjermani. Nuk dihet se sa do ta kenë çmimin këto pajisje.

Se si janë të ilustruara pajisjet mund t’i shihni në videon e më poshtme. /ameble