SHPËRNDAJE

Sony Mobile është goditur, duke i dhënë asaj një dhimbje koke të sistemit të sigurisë. Sony Mobile ka pranuar se të dhënat në lidhje me 400 klient të saj ka qenë të vjedhur. Grupi NullCrew hacking deklaroi se kanë shkelur sistemet e Sony më herët gjatë kësaj jave, dhe kanë bërë postimin për 400 adresa (e-mail ) me fjalëkalime të inkriptuara që i përkasin klientëve nga Sony Mobile.

“Sony, ne jemi shumë të zhgënjyer në sigurinë tuaj. Kjo është vetëm një nga tetë serverët Sony që kemi nën kontroll “, shkroi NullCrew hacking.

Sony tha se të dhënat mbi 400 konsumatorë në njësinë për telefoni nga Kina dhe Tajvani i përkasin serverëve të zotëruar nga një shitës të palëve të treta dhe asnjë informacion mbi kartela krediti nuk janë marrë, edhe pse NullCrew Hacking e ka pohuar të kundërtën. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE