SHPËRNDAJE

Sony ka njoftuar për një model të tretë nga PlayStation 3 që do të arrijë në treg në fund të këtij vit.

Modeli i ri i PlayStation 3 është 25 % më i vogël dhe 20 % më i lehtë, që realisht e bën atë sa gjysma e madhësisë së një PS3 origjinal.

Modeli i ri i Sony PlayStation 3 do të jetë në dispozicion në dy ngjyra, të zezë dhe të bardhë, me kapacitet prej 250 ose 500GB. Versioni i Sony PlayStation 3 më ngjyrë të zezë do të paraqitet në tregun e Japonisë më 4 tetor, ndërsa ai i bardhi më 22 nëntor. Në SHBA dhe tek ne, ardhja e PS3 do të jetë pak e vonuar. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE